Főoldal
Cikkek
Kritikák Elvihető design
Elvihető fejlécek
Könyvborítók
Karakterek

2017. február 2., csütörtök

Ironia 1.0

Sziasztok!
Először is köszönöm szépen, hogy benéztél, ha pedig már itt vagy, maradj is még egy kicsit! Igyekszünk majd az érdeklődésed fenntartani! :)
Gondolom nem meglepő, amit itt látsz.
Láttál már jó pár ilyet, szinte már unásig tudnád sorolni a különböző, ám hasonló dolgokkal foglalkozó blogok sokaságát, azonban mielőtt lehúznál minket a sablonosság klotyóján, kérlek adj egy esélyt. Igen, tudom-tudom először mutatnom kell valamit ahhoz, hogy feliratkozz, azonban egyelőre csak a szavamat tudom adni.
Hogy mikkel találkozhatsz majd itt?
Először könyvborítókkal, vihető designokkal. Olvashatsz film, könyvajánlót, vagy épp karakter ötletet is. Ez azt jelenti, hogy ezen a blogon fogom vezetni a már meglévő, és megírt karaktereimet, életük egy-egy pillanatába láthattok bele, és amennyiben az megtetszik nektek, nyugodt szívvel írhattok köré történetet, felhasználhatjátok a blogotokhoz, ha épp azon agyalnátok, hogy milyen is legyen a főszereplőtök.
Ezen kívül lehetőségetek lesz kritikát kérni, vagy csak olyan cikkeket olvasgatni, melyek komolyabb hangvételűek, és melyek az idősebb generációhoz szólnak!

Remélem ez a pár dolog vendégmarasztaló lesz! ^^

Üdv nálunk:

Az Ironia csapata 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése